BUTFF – Houd de code in ere!

Fasces

De eerste papieren met betrekking tot hoestgedrag stammen van voor de oorlog. Tijd heeft hen geel gevreten, de eerste minderjarige op BUT zonder qr-code is gesignaleerd op het terrein. In sommige tijden was het gele boekje heel populair, iedere snotneus stond geregistreerd. Peuteren was zinloos maar amuserend tijdverdrijf. De code schrijft voor dat Butwilligers niet hoeven te doppen, slechts de Butzoekers. Een flamingo heeft naar horen zeggen haar qr getatoeëerd.

Fascinatiebewijs

Fascineren is het bundelen van meerdere stokken met touwen. In de Romeinse tijd was een bundel stokken een teken van gezag. De fascis, het symbool komt net als de swastika uit de Indische mythologie. Het is net als het stokje van de dichtbijslaggever maar dan 30 stuks bij elkaar gebonden als een soort roedebundel. Sommigen gebruikten hun fallus als middel tegen betovering. Bundel hen zo bij elkaar,je bedwingt de stokken. Bewijslast wordt bepaald door het gezag.

Een woordterval voor de gefascineerden:
Buitengewoon boeien, fascineren, sterk boeien, fasceneren, betoveren, in het Frans, fasciner, vroeger ook betoveren of beheksen. In het Latijn fascinare, beheksen, betoveren, van fascinum, beheksing, betovering. Fallus, van baskainein, als leenwoord misschien verwant met phèmi, ik spreek, dus eigenlijk bespreken, dat verwant is met het Latijnse fari.

Het is Frank Boeien en niet Frank Scinatie in de kleur van jouw haat.
Het juiste Nederlandse woord is boeiend, volgens de code.
Ik mag PIeter hier niet op Vastbinden maar zijn bijdrage was zeer boeiend.