BUTKlapper: Hotel Poseidon

Film screening
Hotel Poseidon Poster

HOTEL POSEIDON

Een man genaamd David pretendeert de eigenaar te zijn van Hotel Poseidon, een hotel dat compleet in verval is en waar schimmel op de muren staat. Als een zombie dwaalt hij door de gangen van het hotel, waar hij de taferelen om zich heen passief aanschouwt. Langzaamaan verliest David zijn grip op de werkelijkheid en komt hij terecht in een nachtmerrie.

Regisseur: Stefan Lernous | Duur: 90 min. | Land: België | Jaar: 2021


Date/Time

Thu 15th of December, 20.15  -  22.00hrs.
Location

Filmhuis Klappei

Filmhuis Klappei is een origineel cinemaproject rond film en documentaire. Gelukkig wordt iedereen al snel verliefd op de Klappei en kunnen we rekenen op een toegewijde groep vrijwilligers die hun schouders zetten onder elke voorstelling. Bij ons kan je terecht voor de betere film, een roodfluwelen stoeltje in een haast huiselijke filmzaal én een drankje aan de bar om nog wat na te keuvelen.

Address
Klappeistraat 2, 2060, Antwerpen

Hotel Poseidon

Genre
Poster Hotel Poseidon

Hotel Poseidon volgt 24 uur in het leven van Dave (Tom Vermeir), een uitgebluste veertiger die in het bouwvallige hotel van zijn overleden vader woont. Hij vult er zijn dagen met luisteren naar ruis op een oude walkman, het ontlopen van zijn dominante moeder (Tania Van der Sanden) en het incasseren van vernederingen door zijn vriendin (Ruth Becquart). Dave wil liefst met rust worden gelaten... maar de komst van een mysterieuze gast (Anneke Sluiters) en een onbetrouwbare vriend (Dominique Van Malder) zet een reeks magische en surreële gebeurtenissen in gang...

Production year
2021
Film duration
90minutes