Performances Thursday afternoon

Program
-
30min
Performance

George van Loon
Rick Kewal Gademan
Michon van der Heijden

Films
References

George van Loon schrijven en rappen

George van Loon

Zijn naam is George van Loon. Hij begon met teksten schrijven en rappen omdat hij zichzelf daar altijd goed in kwijt kon. Ook in de periode dat hij eigenlijk helemaal niet kon communiceren. Het is ook iets wat hij van plan is om te gebruiken op weg naar ervaringsdeskundigheid op het gebied van psychoses. 

Details
Duration
10minutes

Rick Kewal Gademan visuele vogel

Rick Kewal Gademann

Zijn naam is Rick Kewal Gademann. Hij is zanger, dichter en een visuele vogel. Hij klimt geregeld de pen in, want bij de woorden voelt hij zich comfortabel en thuis. Je kunt uiteraard poëzie, maar ook liedjes, korte verhalen en langere verhalen verwachten. Binnen zijn fotografie reist hij het liefst mee met de gevoelige beelden. Beelden die hem vooral inspireren en op een eigenaardige wijze raken. Hij zoekt naar poëzie, maar vaak vindt de poëzie hem nog voordat hij hier  erg in heeft. "Poëzie en ik zijn inmiddels kompanen" aldus Kewal. 

Details
Duration
10minutes

Michon van der Heijden op zoek naar verlossing

michon van der heijden

Woorden van een ongelukkige volwassen vrouw, op zoek naar verlossing, ze rekt aardig mee, sprak haar Tinder bio ooit. Nu spreekt ze in het echt. Wat een gelul.

Details
Duration
10minutes