Kaartverkoop

VANAF WANNEER KAN IK TICKETS VOOR HET FESTIVAL KOPEN?
De online kaartverkoop voor de 11e editie van BUT Film Festival, van woensdag 31 augustus tot en met zondag 4 september 2016, start in augustus 2016 op BUTFF.nl. Tijdens het festival zijn ook tickets te koop bij de kassa bij locatie de Nieuwe Veste.  Op de openingsavond, woensdag 31 augustus, is de kassa geopend vanaf 13:00 uur.

WAAR KAN IK TICKETS KOPEN?
In de voorverkoop kun je enkel online (op deze website) tickets kopen. Gedurende het festival kun je ook aan de kassa tickets aanschaffen.

ZIJN ER OOK (GRATIS) ACTIVITEITEN WAARVOOR IK GEEN TICKETS NODIG HEB?
Jazeker. Via het festivalprogramma op deze website (te bekijken vanaf een week voor aanvang van het festival) of tijdens het festival in het programmaboekje vind je informatie over het programma van BUTFF. Hierin staan ook veel gratis activiteiten zoals workshops, exposities en voorstellingen.


BUTFF PASSE-PARTOUT / BUTFF DAY TICKET

WAT IS DE BUTFF PASSE-PARTOUT PAS?
Met de BUTFF Passe-Partout pas kun je gedurende het festival onbeperkt tickets 'kopen' voor alle muziek- en filmvertoningen via de reserveringslijsten. Per vertoning kun je één ticket aanschaffen voor €0.

WAT IS DE BUTFF DAY TICKET?
Met de BUTFF Day ticket kun je, op een door jouw gekozen dag, onbeperkt tickets 'kopen' voor alle filmvertoningen via de reserveringslijsten. Per vertoning kun je één ticket aanschaffen voor €0.

WAAR KOOP IK DE BUTFF PASSE-PARTOUT / BUTFF DAY TICKET?
De Passe-Partout / Day Ticket zijn vanaf medio augustus 2016 te koop via BUTFF.nl.

MOET IK NOG STEEDS TICKETS AANSCHAFFEN ALS IK EEN PASSE-PARTOUT / DAY TICKET HEB GEKOCHT?
Ja, Je moet voor elke voorstelling die je wilt bezoeken een ticket 'kopen'. Het BUTFF-systeem herkent jou als Passe-Partout / Day Ticket houder waardoor de ticketprijs €0 bedraagt. Tickets worden bij aanschaf op uw naam gereserveerd. Reserveringen kunnen tot een half uur voor aanvang voorstellingen bij de festivalkassa worden afgehaald.