Algemene info

WANNEER VINDT HET VOLGENDE FESTIVAL PLAATS?
De 11e editie van BUT Film Festival vindt plaats van woensdag 31 augustus tot en met zondag 4 september 2016 in Breda.

WAAR VINDT HET FESTIVAL PLAATS?
Het festival vindt plaats op verschillende locaties in het centrum van Breda, voornamelijk bij cultureel centrum de Nieuwe Veste en bij Chassé Cinema.

WAAR ZIJN DE FESTIVALLOCATIES?
Beide festivallocaties zijn goed bereikbaar en liggen op loopafstand van Breda Centraal. De Nieuwe Veste zit op de Molenstraat 6, 4811 GS te Breda. Chassé Cinema op de Claudius Prinsenlaan 8, 4811 DK  te Breda.

HOE BLIJF IK OP DE HOOGTE VAN FESTIVALNIEUWS?
Met BUTFF digitale nieuwsbrief houden wij u op hoogte betreffende het nieuws rondom het festival. Meld je op de hoofdpagina aan voor de BUTFF nieuwsbrief. Ook kun je ons volgen op Facebook.
Journalist? Stuur een e-mail naar post@butff.nl om voortaan persberichten te ontvangen.

IK WIL BUTFF GRAAG STEUNEN, KAN DAT?
Naast de publieksinkomsten tijdens het festival, is BUTFF afhankelijk van extra financiering en daarom werkt het festival samen met verschillende partners, fondsen en individuen die samen het festival tot stand laten komen. Ook jij kunt het festival steunen, als organisatie of als individu. Zo is er de mogelijkheid om een financiële partner te worden of actief bij te dragen via product en/of dienst tijdens het BUT Film Festival. Losse giften zijn meer dan welkom via ons rekeningnummer: NL28INGB0006261254 ten name van Stichting Idee-Fixe.


IK BEN FILMMAKER. HOE STUUR IK MIJN FILM IN?
Je kunt het hele jaar films insturen, deadline voor het festival ligt meestal rond 1 juni. Kijk onder film insturen voor meer informatie over de mogelijkheden.