BUTFF partner worden

Wij willen u graag wijzen op de mogelijkheden die het BUTFF (B-movie, Underground & Trash FilmFestival) biedt om gezamelijk ons geliefde genre onder de aandacht van het publiek te brengen.

Wat is het BUTFF
Het BUTFF wordt dit jaar voor de achtste keer georganiseerd. Het is een klein en intiem filmfestival specifiek gericht op de genre's B-film, Underground en Trash cinema.
Hier vindt u meer informatie over BUTFF.

Als festival stellen wij ons altijd ten doel om onze doelgroep steeds beter te bereiken. Gelukkig lukt dat goed, te zien aan de groeiende bezoekersaantallen die elk jaar naar het BUTFF komen.

Maar samen sta je sterker!

Daarom stellen we voor om gezamelijk ons publieksbereik te vergroten door banners uit te wisselen.

Hiermee kunnen we gezamelijk ons publiek vergroten, immers uw website wordt gedurende een heel jaar op onze website vermeldt! Zeker in aanloop naar het festival wordt onze website goed bezocht.  Het bezoek aan onze site ligt op enkele tienduizenden bezoekers per jaar. Let wel: dit zijn allemaal potentieel geinterreseerde bezoekers.
Hier vindt u meer informatie over bannerruil en andere partner voorstellen.

Ook bieden we u de mogelijkheid om tijdens het festival een blog op uw site op te nemen die door een onafhankelijk journalist wordt geschreven.

Heeft u belangstelling of vragen over bovenstaande actie neem dan contact op met Paul Hagenaars
email: paul@butff.nl